CadLink - orgtrade

OrgTrade Kft. mobil: +36-30-934-6860
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

CadLink

CADlink Technology  1991 óta fejleszti programjait melyek a legújabb  Windows rendszerek  alatt is működnek. Fólivágás, RIP, gravírozás,  lézergravírozás, marás,  szitafilm készítés, fényreklám....a dekorációs  szakma teljes lefedése  egy programcsaládból. Meglévő programhoz pl. a  gravírozás modulként is  illeszthető, nem kell külön programot vásárolni,  telepíteni. Az  üzletmenetnek megfelelően fejleszthető, bővíthető a már megismert  program. Speciális verziók a kőfaragónak vagy szitásoknak.
SignLAB: tervezés, fóliavágás, RIP, Print+Cut    Digital Factory: RIP, Print+Cut    FilmMaker: szitafilm készítés, színbontás
EngraveLAB: gravírozás, mechanikus és   ProfileLAB: gravírozás, marás
SignLab Short Cut vágóprogram
Illustrator, Corel vagy más programban történő tervezés esetén azokat a szükséges módosításokat nem kell elvégezni a grafikán (kitöltés, vonalvastagság), ami egy printer driveren keresztül történő kivágáskor  problémát okoz. A vágási hossznak ill. automata panlezésnek köszönhetően nem kell darabolni a grafikát. A vágásra küldött objektumnak nem kell a munkalapon lenni, vágás előtt forgatható, tükrözhető, kezdőpontja változtatható....és a programból állítható a vágóerő, sebesség, ofszet. Csak XP 32 bit!
SignLab Short Cut + vágóprogram
Illustrator, Corel vagy más programban történő tervezés esetén azokat a szükséges módosításokat nem kell elvégezni a grafikán (kitöltés, vonalvastagság), ami egy printer driveren keresztül történő kivágáskor  problémát okoz. A vágási hossznak ill. automata panlezésnek köszönhetően nem kell darabolni a grafikát. A vágásra küldött objektumnak nem kell a munkalapon lenni, vágás előtt forgatható, tükrözhető, kezdőpontja változtatható....és a programból állítható a vágóerő, sebesség, ofszet.
5.000 db vágható grafika, TTY fontszerkesztő. Rajzolási és szerkesztési funkciók. XP 32 bit-ig.

1043 Budapest, Munkásotthon u. 14-16.

       OrgTrade Kft.
mobil: +36/30/934-6860
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz