Lézerek - orgtrade

OrgTrade Kft. mobil: +36-30-934-6860
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Lézerek

S 6040
Egy lenyügözően jó ár/érték arányú lézer gravírozó/vágó az S 6040-es típus. Az asztal mérete ugyan csak 60 x 40 cm-es (A2-s méret), de nagyobb táblák is megmunkálhatók a géppel, mivel a 40 cm-es hosszon eltolható és több munkamenetben megmunkálható a megmunkálandó anyag. Így például 3 munkamenetben,  egy 60 x 120 cm-s tábla is megmunkálható. Sőt! A tartozékként a géphez járó forgató, hengeres felületek gravírozására is lehetőséget nyújt.
600 x 400 mm
50W
Méhsejt asztal, Vágóasztal
0-500 mm/s
50 mm/s
anyagfüggő 5 mm-ig
≤0.15 mm
0.01 mm
I0.02 mm
Tartozék
Munka terület:
Lézer teljesítmény:
Munka asztal: motoros emelés
Gravírozási sebesség max.:
Vágási sebesség max.:
Vágási mélység:
Minimális vonalvastagság:
Pozícionálási pontosság:
Ismétlési pontosság:
Forgató:
RUIDA V8 vezérlés, Corel Plug-In, Windows XP, Win 7/8/10.
750 000.-Ft.
+ÁFA
Kaitian
           
Kaitian lézervágó és gravírozó

A gravírozógépek teljesítménye kevés a vastagabb anyagok gyors vágásához, de jobb minőségben gravíroznak. A vágógépek erősebb lézerforrással rendelkeznek, ezeknél a gravírozás minősége gyengébb, ami a fotógravírozásnál jelentős csak. A dekorációs szakma részére a gravírozó/vágó gépek a legjobbak, ahol nincs szükség a túl nagy teljesítményre, de fontos az állítható asztalmagasság vagy a forgató berendezés használata. Akár bélyegzőgravírozás a feladat, akár a plexivágás, mindkettő megoldható kiváló minőségben.
R széria
Az R szériás gépek a dekorációs szakma legjobban használható lézergépei. Teljesítménytől függően a 6 mm-es plexi is megfelelő sebességgel vágható. A motorosan állítható asztalra nagyobb tárgyak is helyezhetők. A forgató rendszerrel a hengeres tárgyak gravírozása egyszerűen megoldható. Minden gép tartozéka: vízhűtő, forgató, méhsejt szerkezetű rács a nem merev anyagokhoz (textil, papír, vékony műanyag, stb.)

Opció: közeges vízhűtő, RF cső és elektronika

U széria
Az  U szériás gépek az R széria nyitott változatai. Egyedi tulajdonságuk,  hogy az asztal magassága több lépésben állítható, így nagyobb méretű  (magasságú) tárgyak gravírozása megoldható.  Kérjen árajánlatot mailen!

Opció: közeges vízhűtő, RF cső és elektronika


1043 Budapest, Munkásotthon u. 14-16.

       OrgTrade Kft.
mobil: +36/30/934-6860
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz